't Salland Advies

Loopbaancoaching

Wil je inzicht in je talenten en interesses voor een andere baan? Of wil je je toekomstperspectief in beeld brengen? ’t Salland helpt je graag via loopbaancoaching. Martine is register loopbaan coach met een NOLOC kwalificatie. 

Loopbaancoaching spannend? Ja natuurlijk! En ook zeker leuk! Onze ervaring is dat er nieuwe energie ontstaat en dat je zelfvertrouwen toeneemt.

Loopbaancoaching

Samen volgen wij de volgende stappen:

’t Salland werkt vanuit vertrouwen. Er moet een ‘klik’ tussen jou en de coach (en andersom) zijn. Daarom is de kennismaking vrijblijvend.

  1. Als we samen aan de slag gaan starten we met een intake.
  2. In de intake bepalen we wat je precies wilt bereiken met een loopbaantraject. Wat is je vraag? Waar ben je naar op zoek? Of wat wil je inzichtelijk krijgen voor jezelf? We maken een plan voor 4 tot 7 sessies.
  3. Het verkrijgen van zelfinzicht is een belangrijke eerste stap. Het traject begint daarom met het maken van een gedragsprofiel. Wij werken met de methode van MapsTell- De wereld van Verschil, gebaseerd op DISC. Met dit gedragsprofiel krijg je inzicht in jouw drijfveren, jouw manier van besluiten nemen en werken en hoe je communiceert.
  4. Vervolgens gaan we een inspiratieraam maken. Daarmee maken we de vertaling van jouw drijfveren en valkuilen naar de activiteiten die je leuk vindt en de voorwaarden die je stelt voor je werk. Dit ook om inzichtelijk te krijgen welke balans in taken en werk/privé voor jou belangrijk is.
  5. Daarna maak je een aanvullend assessment om je interesse en competenties te koppelen aan beroepsgroepen.
  6. Uit de uitkomsten van het inspiratieraam en het assessment maken we een plan om je te gaan oriënteren op beroepen. Met de inzichten en hulpmiddelen die je meekrijgt vanuit de sessies, ga je je onderzoek doen. Ook maken we gebruik van ons en jouw eigen netwerk. Na het doen van onderzoek gaan we kijken welke stappen je kan zetten en maken we een toekomstplan met mogelijke ontwikkeldoelen.
  7. Indien gewenst is hulp bij je sollicitaties, je CV en je profiel op LinkedIn mogelijk.
  8. De coaching vindt plaats op de afgesproken data. Eén afspraak duurt circa 1,5 uur.  Tijdens de coaching krijg je opdrachten mee om actief aan de slag te gaan. Als je wilt kunnen de afspraak online. We houden ook telefonisch  en mailcontact.
Martine en Tamara, aangenaam
“Wij helpen graag om bedrijven en mensen weer te laten stralen”

Wat beweegt jou? Hoe kan je verder komen? En hoe kun je daarmee ook je bedrijf verder helpen? Dat zijn vraagstukken die ons boeien. Vanuit je eigen kracht werken vormt een belangrijk onderdeel binnen onze dienstverlening en binnen het bedrijf. Met onze diversiteit aan kwaliteiten, kennis en interesses kunnen we gericht hulp bieden en aanvullend zijn aan elkaar. We vertellen je hier graag meer over.

Wat zeggen klanten over ons

We zijn trots op onze certificaten!