't Salland Advies

Re-integratie 2e spoor

Re-integratie 2e spoor is een traject die wordt ingezet als blijkt dat je als werknemer niet bij je eigen werkgever kan blijven, maar dat er wel mogelijkheden zijn voor functie bij een andere organisatie. Met dit traject helpen wij je om die nieuwe uitdaging te vinden waar je weer blij van wordt. 

Het traject bestaat uit een aantal onderdelen, waarbij we beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. ’t Salland werkt vanuit vertrouwen, waarbij een ‘klik’ tussen jou en de coach belangrijk is. Mocht je gaan starten met het traject, dan stemmen we de invulling van het traject met je af.

Re-integratie 2e spoor

Dit kun je van het traject verwachten:

 1. Persoonlijke begeleiding om helder te krijgen wat je kwaliteiten, talenten en mogelijkheden zijn.
  Wij beginnen met inzicht geven in jezelf, door je gedragsprofiel in kaart te brengen. Met dit gedragsprofiel krijg je inzicht in drijfveren, manier van besluiten nemen, manier van werken en manier van communiceren. Dit vormt een mooie basis om op zoek te gaan naar die nieuwe uitdaging. Het zelfinzicht verbreden we door te achterhalen wat jouw energiebronnen zijn en welke belemmeringen er bij jou spelen. We kijken wat er nodig is zodat jij een goede balans gaat ervaren tussen wat je leuk vindt en wat je wil en kan.
 1. Het versterken van sollicitatievaardigheden en netwerken
  Samen met jou gaan wij actief aan de slag met het versterken van je sollicitatievaardigheden en bieden wij begeleiding aan op het gebied van het maken van een sterk cv. Ook hulp bij het netwerken komt aan de orde.
 1. Bemiddeling bij plaatsing elders
  Wij bieden jou ondersteuning bij plaatsing naar een andere organisatie of via detachering.
 1. Ondersteuning op de nieuwe werkplek
  Als je een nieuwe werkplek hebt gevonden, kunnen wij ook hier ondersteuning bieden, bijvoorbeeld door stagebegeleiding of coaching. Het werken aan ontwikkeldoelen kan hier een onderdeel van zijn.

 

 

Martine en Tamara, aangenaam
“Wij helpen graag om bedrijven en mensen weer te laten stralen”

Wat beweegt jou? Hoe kan je verder komen? En hoe kun je daarmee ook je bedrijf verder helpen? Dat zijn vraagstukken die ons boeien. Vanuit je eigen kracht werken vormt een belangrijk onderdeel binnen onze dienstverlening en binnen het bedrijf. Met onze diversiteit aan kwaliteiten, kennis en interesses kunnen we gericht hulp bieden en aanvullend zijn aan elkaar. We vertellen je hier graag meer over.

Wat zeggen klanten over ons

We zijn trots op onze certificaten!