't Salland Advies

Loopbaantrajecten

Duurzame inzetbaarheid en een leven lang ontwikkelen zijn actuele thema’s. Tijdens jaar- of ontwikkelgesprekken kijkt u samen met uw werknemer naar welke kwaliteiten en ambities hij in huis heeft en hoe hij deze verder kan en wil ontwikkelen. Dit kan zijn op korte en op langere termijn. Het volgen van een loopbaantraject kan helpend zijn om de medewerker zijn ambities verder te laten onderzoeken en vorm te geven.

 

 

Loopbaantrajecten

Misschien blijkt dat uw medewerker toe is aan een nieuwe uitdaging, maar is niet duidelijk wat de volgende stap kan zijn. Of wellicht zit de medewerker niet lekker in zijn vel en gaat het om inzicht in eigen kunnen. Naar boven halen wat de mogelijkheden voor zijn/haar loopbaan zijn, kan uw werknemer nieuwe energie geven. Als u als werkgever meedenkt en meewerkt met uw medewerker over zijn of haar loopbaan, werkt u mee aan het werkgeluk. Dit opent deuren voor uw medewerker en bent u aantrekkelijk voor nieuwe medewerkers.

Voor loopbaantrajecten kan een onafhankelijke blik heel prettig zijn en goed werken. ’t Salland helpt u graag met het begeleiden van uw medewerker. In een Driehoeks gesprek kunnen we afspraken maken over een verslag. Zo krijgt u ook inzicht in de resultaten uit de loopbaantrajecten.

Dit doen wij door:

  1. Uw medewerker inzicht te geven in zijn/haar gedragsprofiel. Wij werken via de methode van MapsTell – De Wereld van Verschil. Deze methode is gebaseerd op DISC. Met dit gedragsprofiel krijgt uw medewerker inzicht in drijfveren, manier van besluiten nemen, manier van werken en manier van communiceren.
  2. Het zelfinzicht verbreden we nog verder door de energiebronnen en belemmeringen te achterhalen. Dit noemen wij het zogenaamde inspiratieraam.
  3. Vervolgens gaan wij aan de slag om vanuit het zelfinzicht de vertaling te maken naar wensen ten aanzien van werk: De activiteiten die uw werknemer leuk vindt en de aspecten die hij/zij belangrijk vindt in het werk (de zogenaamde werkwaarden).
  4. Via een aanvullende assessment worden de interesses en competenties gekoppeld aan mogelijke functies en beroepsgroepen.
  5. Samen maken we een rode draad en en een plan. Zodoende krijgt uw medewerker een focus voor oriënterend onderzoek en het maken van een keuze.
  6. Indien gewenst bieden wij individuele ondersteuning op het gebied van solliciteren, het maken van een CV en het gebruik van LinkedIn.
Martine en Tamara, aangenaam
“Wij helpen graag om bedrijven en mensen weer te laten stralen”

Wat beweegt jou? Hoe kan je verder komen? En hoe kun je daarmee ook je bedrijf verder helpen? Dat zijn vraagstukken die ons boeien. Vanuit je eigen kracht werken vormt een belangrijk onderdeel binnen onze dienstverlening en binnen het bedrijf. Met onze diversiteit aan kwaliteiten, kennis en interesses kunnen we gericht hulp bieden en aanvullend zijn aan elkaar. We vertellen je hier graag meer over.

Wat zeggen klanten over ons

We zijn trots op onze certificaten!