't Salland Advies

Ondernemerscoach

Als ondernemer heeft u veel taken en verantwoordelijkheden. Als starter kan er bijvoorbeeld veel op u af komen. Maar ook als je al langer ondernemer bent zult u in moeten spelen op groei, ontwikkelingen of interne veranderingen. De één gaat dit gemakkelijker af dan de ander. Wellicht moet u zich ineens verdiepen in bepaalde zaken of bepaalde taken oppakken die minder bij u passen. Of misschien wilt u het wat rustiger aan gaan doen maar weet u niet goed hoe. Zorgen voor een goede balans is dan belangrijk om energie en plezier te behouden in het werk.

Ondernemerscoach

Wij van ’t Salland kunnen u als ondernemer helpen met uiteenlopende vragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verkrijgen van meer balans tussen werk en privé waardoor u weer vanuit uw kracht gaat leven. Ook het verbeteren van uw gesprekstechnieken en het versterken van uw leiderschapsvaardigheden of zelfvertrouwen zijn vragen die voorbij komen. Afhankelijk van uw vraag zullen wij het coachtraject samen afstemmen.

Wat kunt u van een coachtraject verwachten?

  1. Bij ’t Salland werken wij vanuit vertrouwen. Het is erg belangrijk dat er een ‘klik’ is tussen u en de coach (en andersom). Daarom is de kennismaking vrijblijvend. Als we vervolgens samen aan de slag gaan starten wij het traject met een uitgebreide intake.
  2. In deze uitgebreide intake bepalen we wat u precies wil bereiken met de coaching. Wat is de hulpvraag? Waar gaan we samen aan werken? Eventueel stellen we ontwikkeldoelen op.
  3. Als we aan de slag gaan, maken we een plan en leggen we om te beginnen eerst drie tot vijf contactmomenten vast. Die geven houvast en u weet waar u aan toe bent.
  4. Vervolgens bepalen we de strategie. Hoe gaan we verder en wat gaan we doen?
  5. De coaching vindt plaats op de afgesproken data. Eén afspraak duurt over het algemeen een uur tot 1,5 uur. De coaching is klaar zodra uw hulpvraag is opgelost.
  6. Tijdens de coaching krijgt u opdrachten mee om zelf mee aan de slag te gaan. De mogelijkheid bestaat om de afspraken online plaats te laten vinden.
  7. Zodra het traject is afgerond kunnen wij met u mee blijven denken. We houden hiervoor mailcontact of telefonisch contact.
Martine en Tamara, aangenaam
“Wij helpen graag om bedrijven en mensen weer te laten stralen”

Wat beweegt jou? Hoe kan je verder komen? En hoe kun je daarmee ook je bedrijf verder helpen? Dat zijn vraagstukken die ons boeien. Vanuit je eigen kracht werken vormt een belangrijk onderdeel binnen onze dienstverlening en binnen het bedrijf. Met onze diversiteit aan kwaliteiten, kennis en interesses kunnen we gericht hulp bieden en aanvullend zijn aan elkaar. We vertellen je hier graag meer over.

Wat zeggen klanten over ons

We zijn trots op onze certificaten!