't Salland Advies

Ontwikkeltrajecten

De wereld verandert. Medewerkers blijven niet meer tot hun pensioen bij één werkgever. Door de digitalisering en robotisering veranderen functies en komen ze zelfs te vervallen. Medewerkers kunnen ook zelf op zoek zijn naar afwisseling of uitdaging binnen het werk. Het is dan belangrijk om hier vroegtijdig op in te spelen, zodat uw medewerkers duurzaam inzetbaar zijn. ‘t Salland helpt u graag bij het inrichten van een ontwikkelcyclus en het aangaan van ontwikkeltrajecten met uw medewerkers. Samen werpen wij een blik op de toekomst. 

Ontwikkeltrajecten

Wij helpen u door:

Ontwikkeltrajecten op te starten binnen uw organisatie. Hoe deze trajecten eruit zien bepalen wij graag samen met u. Graag nemen wij u mee in een aantal mogelijkheden.

  1. Ontwikkelgesprekken aan te gaan met uw medewerkers om de kwaliteiten en ambities in kaart te brengen
    Door individuele gesprekken te voeren bijvoorbeeld aan de hand van ‘het huis van werkvermogen’ wordt inzicht verkregen in onder andere de kwaliteiten en ambities van uw medewerkers. Hierbij kunnen we samen met de medewerker bespreken hoe hij zijn kwaliteiten het beste in kan zetten. Door een helder overzicht te maken van de kwaliteiten en ambities van uw medewerkers, kunt u hier ook zelf op inspelen en kijken naar de mogelijkheden binnen de organisatie.
  1. Ontwikkelplannen te maken en uw medewerkers hierop te coachen
    Uw medewerker stelt ontwikkeldoelen op en beschrijft dit in een ontwikkelplan. De medewerker gaat hier actief mee aan de slag. Vanuit ’t Salland begeleiden en coachen wij uw medewerker in het bereiken van de ontwikkeldoelen.
  1. Teamsessies of workshops te organiseren voor uw medewerkers
    Wij kunnen verschillende sessies of workshops voor uw medewerkers organiseren. Dit kan zijn op het gebied van teamcoaching, gesprekstechnieken of een ander thema die speelt binnen uw organisatie. Zie voor de mogelijkheden ook ‘teamcoaching’ en ‘bedrijfstrainingen’ of neem contact op om andere mogelijkheden te bespreken.

 

 

 

 

 

Martine en Tamara, aangenaam
“Wij helpen graag om bedrijven en mensen weer te laten stralen”

Wat beweegt jou? Hoe kan je verder komen? En hoe kun je daarmee ook je bedrijf verder helpen? Dat zijn vraagstukken die ons boeien. Vanuit je eigen kracht werken vormt een belangrijk onderdeel binnen onze dienstverlening en binnen het bedrijf. Met onze diversiteit aan kwaliteiten, kennis en interesses kunnen we gericht hulp bieden en aanvullend zijn aan elkaar. We vertellen je hier graag meer over.

Wat zeggen klanten over ons

We zijn trots op onze certificaten!