't Salland Advies

Workshops

’t Salland biedt verschillende workshops aan, van studiekeuzebegeleiding tot ‘Zet jezelf op de kaart!’ Hieronder een overzicht. Heb je vragen of bepaalde wensen? Laat het weten! 

 

Workshops

’t Salland biedt workshops op het gebied van:

  1. Studiekeuzebegeleiding
    Een workshop om te ontdekken wie jij bent, wat je leuk vindt, waar je goed in bent en wat je belangrijk vindt. Zo vind jij de studie die bij je past!
  1. ‘Zet jezelf op de kaart’: keuzes maken en samenwerken voor jongeren
    Hoe zorg je dat jij de dingen gaat doen die jij leuk vindt en die bij jou passen? Of het nu gaat om de keuze voor een studie of beroep, of de keuze om je geld te besteden aan muziek of kleding? Wil jij leren hoe jij je keuze kan overbrengen naar je ouders, vrienden of docent, en hoe je kunt samenwerken met anderen? Met deze workshop wordt duidelijk hoe dit voor jou werkt.
  1. Breng jezelf in kaart met ‘de Wereld van Verschil’
    Mensen lijken op elkaar maar gelukkig zijn we ook allemaal verschillend. De één is direct enthousiast, de ander is stil en afwachtend. Sommigen gaan nauwkeurig te werk, anderen juist wat rommeliger. Hoe gedraag jij je eigenlijk, en hoe kijken anderen naar jou? Op basis van een vragenlijst wordt een Routebeschrijving gemaakt die alles vertelt over jouw gedragsstijl. Deze routebeschrijving maakt duidelijk hoe anderen jou zien en waar jouw valkuilen en uitdagingen liggen. Je leert jezelf daardoor (nog) beter kennen en je leert anderen beter begrijpen. Zo breng jij jezelf dus letterlijk in kaart!

Op een aantal momenten in het jaar organiseren we deze workshops. Bij een deelname van 6 gaat de workshop door. De data maken we bekend op social media en de website. Ook kunnen de workshops op aanvraag gegeven worden (minimaal 6 deelnemers). Dan bepalen wij samen de datum en locatie.

 

Martine en Tamara, aangenaam
“Wij helpen graag om bedrijven en mensen weer te laten stralen”

Wat beweegt jou? Hoe kan je verder komen? En hoe kun je daarmee ook je bedrijf verder helpen? Dat zijn vraagstukken die ons boeien. Vanuit je eigen kracht werken vormt een belangrijk onderdeel binnen onze dienstverlening en binnen het bedrijf. Met onze diversiteit aan kwaliteiten, kennis en interesses kunnen we gericht hulp bieden en aanvullend zijn aan elkaar. We vertellen je hier graag meer over.

Wat zeggen klanten over ons

We zijn trots op onze certificaten!