't Salland Advies

HRM advies

Onze kracht ligt in het opbouwen en verbeteren van het personeelsmanagement. Dit doen wij door middel van het coachen van ondernemers en hun medewerkers binnen het bedrijf. Wij worden blij van de ontwikkeling van de mens (ondernemer en medewerker) in een bedrijf.

HRM advies

Wat wij bieden op het gebied van personeelsmanagement en HR:

Wij kijken vooral naar de mens in het bedrijf en streven naar duurzame inzetbaarheid van de medewerkers in uw bedrijf. Dit is belangrijk om te zorgen dat iedereen gezond, gemotiveerd en productief kan blijven werken. De levensfase van een medewerker of (technologische)ontwikkelingen binnen het bedrijf kunnen ervoor zorgen dat er een nieuwe balans gevonden moet worden in werk en/of privé situatie van medewerkers. Is de privé situatie goed te combineren met het werk, voert iemand de taken nog uit die hij leuk vindt of mist hij competenties om met nieuwe ontwikkelingen om te gaan?

 

Waar wij u mee kunnen helpen:

  1. Wij denken en werken graag met u mee om uw bedrijfsvisie en bedrijfsplannen door te vertalen naar uw Personeelsbeleid (HR-beleid) en uw personeelsdoelen (HR-doelen). Wij maken de vertaling naar het inrichten van de gesprekscyclus en ontwikkelcyclus om uw medewerkers blijvend te kunnen inzetten. Desgewenst kan er gebruik gemaakt worden van de methode ‘huis van werkvermogen’.
  2. Daarnaast kunnen wij u helpen bij het inrichten van uw HR afdeling, zowel klein als groot. Hoe maakt u de taakverdeling, inrichting en processen van de administratie en personeelszaken? Beschikt u over de juiste managementinformatie? Samen kijken wij graag naar uw bedrijf en uw behoeften.
  3. Vervolgens kijken we ook naar uw team: Staat er een team? Hoe gaat het team met elkaar om? Vullen de teamleden elkaar aan op het gebied van taken en kwaliteiten? Worden de kwaliteiten van de teamleden op de juiste wijze ingezet? Wij begeleiden u en uw team graag zodat uw team gaat stralen.

Inrichten, analyseren, ontwikkelen, coachen en borgen. Dat willen we op HRM gebied voor u betekenen.

Het personeelsmanagement en HR advies voeren wij uit vanuit De Stichting Beter Personeelsbeleid. Martine Scholten heeft deze stichting opgericht met het volgende doel:  Ik hou van het leven en ik hou van het HR vak en coachingsvak. Deze passies en mijn krachten wil ik combineren met mijn compassie voor vrouwen die te maken hebben met borstkanker. Daarom heb ik de Stichting Beter Personeelsbeleid opgericht. Een deel van mijn trajecten breng ik onder bij deze Stichting. Een deel van de winst van Stichting Beter Personeelsbeleid doneer ik aan het KWF/Pink Ribbon.

Wij hebben daarvoor de website www.beterpersoneelsbeleid.nl ingericht. Voor ons HR diensten vindt u op deze website meer informatie.

Martine Scholten
Maart 2023

 

Martine en Tamara, aangenaam
“Wij helpen graag om bedrijven en mensen weer te laten stralen”

Wat beweegt jou? Hoe kan je verder komen? En hoe kun je daarmee ook je bedrijf verder helpen? Dat zijn vraagstukken die ons boeien. Vanuit je eigen kracht werken vormt een belangrijk onderdeel binnen onze dienstverlening en binnen het bedrijf. Met onze diversiteit aan kwaliteiten, kennis en interesses kunnen we gericht hulp bieden en aanvullend zijn aan elkaar. We vertellen je hier graag meer over.

Wat zeggen klanten over ons

We zijn trots op onze certificaten!