't Salland Advies

Diensten voor mijn organisatie

Wilt u graag uw organisatie of bedrijf verbeteren door het optimaliseren van de interne bedrijfsvoering en het personeelsmanagement? Wij bieden meerdere diensten aan voor uw organisatie waaronder HRM advies, trainingen en coaching.

 

Diensten voor mijn organisatie

Om het beste uit uw bedrijf, uzelf en uw medewerkers te halen, zijn verschillende aspecten van belang. Onder andere de richting die het bedrijf op wil, de organisatie van het bedrijf (wie doet wat) en de managing van de uitvoering van werkzaamheden. Als ondernemer vervul je hierbij een belangrijke rol. De zienswijze, (onderlinge)communicatie en kwaliteiten van jezelf en medewerkers bepalen hoe de interne bedrijfsvoering en personeelsmanagement wordt vormgegeven. Door groei binnen het bedrijf, personeelswisselingen en product/trend ontwikkelingen kan het gebeuren dat bestaande bedrijfsprocessen minder effectief zijn geworden. Ook op eigen initiatief kan het zijn dat je als ondernemer wilt gaan kijken naar het optimaliseren van bepaalde processen. De ontwikkeling van teams, de individuele medewerker en ondernemer zijn dan ook van belang om te zorgen voor duurzame inzetbaarheid. Daarnaast zullen tevreden medewerkers die hun kwaliteiten kunnen benutten, zich inzetten om zowel persoonlijke doelen als bedrijfsdoelen te behalen.

 

Wij bieden de volgende diensten voor uw organisatie aan:

 1. HRM advies
  Wij kijken graag mee hoe u uw medewerkers duurzaam inzetbaar kunt houden binnen het bedrijf. We denken graag mee over personeelsbeleid, inrichting van de HR afdeling en de teamsamenstelling.
 1. Ondernemerscoach
  Als ondernemer heeft u te maken met veel verschillende taken en verantwoordelijkheden, waardoor er ontzettend veel op u af kan komen. Een coach kan helpen om inzicht en overzicht te krijgen van uw werkzaamheden en verantwoordelijkheden om vervolgens te kijken wat bij u past en wat uitbesteed kan worden, zodat u alles beter kan organiseren.
 1. Ontwikkeltrajecten
  Wilt u uw medewerkers zolang mogelijk behouden binnen het bedrijf of ze voorbereiden op komende ontwikkelingen? Dan is het belangrijk om te kijken naar de werkzaamheden en kwaliteiten van uw medewerkers. Zit iedereen nog op zijn plek, is er een aanpassing in taken nodig of dient er een training of cursus te komen? Wij bieden ontwikkeltrajecten aan, afgestemd op de vraag.
 1. Loopbaantrajecten
  Wij kijken graag mee wat de volgende stap van uw medewerkers kan zijn in hun carrière om ontwikkeling te stimuleren. Is er een nieuwe uitdaging te vinden binnen een andere rol of functie of is er meer inzicht nodig in het eigen kunnen?
 1. Teamcoaching
  Hoe haalt u het beste uit het team zodat er zo goed mogelijk samen gewerkt wordt? Ieder teamlid heeft zijn eigen gedragsstijl, kwaliteiten en ook valkuilen. Kent u uzelf en de ander goed genoeg om daar mee om te gaan en welke gedragspatronen zijn er in het team te ontdekken? Ieder team heeft zo zijn positieve punten maar ook ontwikkelpunten. Door teamcoaching, intervisie of workshops versterken we de samenwerking en gaan we aan de slag met thema’s of ontwikkeldoelen.
 1. Re-integratie 2e spoor
  Kan uw medewerker niet meer blijven binnen uw organisatie maar zijn er nog wel mogelijkheden voor een andere functie bij een andere organisatie? Wij helpen uw medewerker bij het vinden van deze nieuwe uitdaging en bieden eventueel begeleiding aan op de nieuwe werkplek.
 1. Bedrijfstrainingen
  Bedrijfstrainingen kunnen aangeboden worden om een bepaald doel te bereiken of mensen bepaalde vaardigheden aan te leren. Wij bieden onder andere trainingen gericht op teamontwikkeling en gesprekstechnieken. Neem gerust contact met ons op om andere mogelijkheden te bespreken.

 

Martine en Tamara, aangenaam
“Wij helpen graag om bedrijven en mensen weer te laten stralen”

Wat beweegt jou? Hoe kan je verder komen? En hoe kun je daarmee ook je bedrijf verder helpen? Dat zijn vraagstukken die ons boeien. Vanuit je eigen kracht werken vormt een belangrijk onderdeel binnen onze dienstverlening en binnen het bedrijf. Met onze diversiteit aan kwaliteiten, kennis en interesses kunnen we gericht hulp bieden en aanvullend zijn aan elkaar. We vertellen je hier graag meer over.

Wat zeggen klanten over ons

We zijn trots op onze certificaten!