't Salland Advies

Bedrijfstrainingen

’t Salland biedt verschillende bedrijfstrainingen aan. Zo hebben wij bedrijfstrainingen op het gebied van teamontwikkeling en ook op het gebied van gesprekstechnieken. Heeft u specifieke wensen voor uw organisatie? Elke bedrijfstraining is op maat in te vullen, en suggesties zijn altijd welkom.

Bedrijfstrainingen

’t Salland biedt meerdere bedrijfstrainingen aan:

  1. Teamontwikkeling – leer jezelf en je collega’s kennen

Tijdens deze bedrijfstraining ga je als team actief aan de slag. Hoe goed kennen jullie elkaar eigenlijk en hoe gaan jullie met elkaar om? Worden alle kwaliteiten goed en volledig ingezet en vullen jullie elkaar goed aan? Allemaal vragen waar het team gezamenlijk antwoord op gaat vinden. Tijdens de bedrijfstraining maken wij gebruik van de gedragsprofielen uit de Wereld van Verschil (gebaseerd op DISC). Via deze gedragsprofielen onderzoeken we hoe alle teamleden hun eigen rol kunnen spelen binnen een stralend team. Hierdoor leert elk teamlid zijn/haar gedragsvoorkeur kennen en als team leren jullie elkaar beter begrijpen.

  1. Gesprekstechnieken

We communiceren de hele dag door. Het is niet mogelijk om niet te communiceren. Maar hoe zorgen we er nu voor dat onze (klant)gesprekken zo goed mogelijk verlopen? Wat doe je als jouw boodschap niet goed overkomt? In deze training verbinden we de theorie aan de praktijk en gaan we aan de slag met bewustwording, basis-emoties en de kracht van gedachten. Hoe werkt dit en hoe zet je dit in? Ook gaan we actief oefenen met feedback geven en gespreksanalyse. Ook andere gesprekstechnieken kunnen aan bod komen. Persoonlijke aandachtspunten worden inzichtelijk en elke medewerker maakt een plan om hiermee aan de slag te gaan.

  1. Maatwerk

Speelt er iets binnen uw organisatie en/of team en wilt u hier actief mee aan de slag? Dan gaan wij graag met u in gesprek om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Samen kijken wij naar wat er speelt en wat er vervolgens nodig is om dit boven water te krijgen.

Martine en Tamara, aangenaam
“Wij helpen graag om bedrijven en mensen weer te laten stralen”

Wat beweegt jou? Hoe kan je verder komen? En hoe kun je daarmee ook je bedrijf verder helpen? Dat zijn vraagstukken die ons boeien. Vanuit je eigen kracht werken vormt een belangrijk onderdeel binnen onze dienstverlening en binnen het bedrijf. Met onze diversiteit aan kwaliteiten, kennis en interesses kunnen we gericht hulp bieden en aanvullend zijn aan elkaar. We vertellen je hier graag meer over.

Wat zeggen klanten over ons

We zijn trots op onze certificaten!